Değil Hakkında Gerçekler bilinen Kripto para haberleri

Wiki Article



Fakat önde gelen Köle merkezli bankanın stratejistlerine bakılırsa, daha bu noktadan uzakta yer allıkıyoruz. Goldman Sachs stratejistleri, stagflasyon endişelerinin güçlük kazanması durumunda Bitcoin ve sehim senetleri kadar varlıkların toparlanabileceğini belirtiyor:

Otoriteye destelı olmayan paralar giderek çeşitlendi. Yatırımcıların iştihaı yavaş yavaş kabardı. Spekülatif varlıkların güdük zamanda ölçü kazanıp-kaybetmesi endişeleri arttırdı.

Kripto paraların hikayesi 1983 seneına dayanıyor. O tarihte eCash adlı bir şifreleme sistemi vüruttiren Köle'li yazılı sınavmcı David Chaum, bundan 12 sene sonrasında ise ekonomik anlayışlemleri saklayarak etmek bâtınin kriptografiyi kullanan gayrı bir düzen olan DigiCash'i vüruttirdi. Ancak, "kripto para" fikri yahut terimi ilk posta 1998'bile ortaya çıktı. O sene, Wei Dai, kriptografik tertibat kullanan ve anne özelliği merkeziyetsizlik olan yeni bir ödeme yöntemi vüruttirmeyi mebdeladı. Ancak ilk muvaffakiyetlı kripto para birimi Satoshi Nakamoto tarafından vüruttirildi. 2008 yılında kriptografi eğilimli listesinde Bitcoin'i duyuran, 2009 senesinde ise kullanıma sunan Nakamoto'nun zamanlaması ise çok manidardı. 2008'bile süper güç Amerika da dahil tutulmak üzere bütün dünyayı etkileyen bir finansman krizi baş gösteriyordu. Fiat para birimleri hızlı bir şekilde paha kaybediyordu. 2009 senesinde, kimliği hala gizli olan sözde Satoshi Nakamoto, ilk kripto para birimi olan Bitcoin'i yarattı.

Bu sayfada Bitcoin ilkin olgunlaşmak üzere ETH ve bir çok Altcoin topluluğu ile alakalı son an vürutmelerini ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

“Bir noktada finansal koşullar yeterince sıkılaşacak ve büyüme verileri FED’in faiz koşusuna meyan vermesini sağlayacak derece zayıflayacak.

ABD merkezli plasman ve finansal danışmanlık şirketi The Motley Fool analistlerinden Adria Cimino, uzun vadede yatırımcıların radarında olması gereken popüler iki altcoin projesine...

Kripto paraya mevduat yapanların kaybettikleri yek şey paraları değil. Konuşu mağduriyetin semtı rabıta ruh bilimsel tesirleri de yadsınamayacak derecede okkalı. Özellikle son iki ayda yaşanan düşüş ve kaybedilen miktarlar kişilerde psikolojik tahribata ne olabiliyor.

Son dakika vürutmelerden takkadak haberdar olgunlaşmak ciğerin bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da izleme edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza tıkızlın!

Şirketler, merkezi olmayan siteye git finans yahut DeFi olarak malum bir haber kaynağı sektörde para vermenin yahut insanoğluın Bitcoin’lerini teminat olarak kullanmalarına destur vermenin teferruatlı yollarını yarattı.

promo Kripto para piyasasına dayalı tüm ilimlardan çabucak haberdar olgunlaşmak yürekin Telegram hatımıza davetlisiniz Telegram Kanalımıza peklın

Bitcoin ve kripto para piyasaları ile ait son an gelişmelerini öğrenmek isteyen zevat internette tetebbu yapmaya devam ediyor.

Bitcoin değerinin iki sefer satılmasını engelleyen dizge sebebiyle, sizin haberiniz olmadan yahut hileli bir gönderime mezuniyet verilmemektedir.

İsminin açıklanmasını istemeyen üçkâğıtçılık kurbanları mai tik kâin Twitter hesabından bu tempo faaliyetlerin yapılabilmesini eleştirdi. Hesabın uydurmaca olduğunun Twitter'a şikayet Kripto para haberleri edilmesine mukabil halen kaldırılmadığını söylediler.

Hatta, Bitcoin adedinin sınırlandırılmış olması da madenciliği olumsuz etkileyen bir faktör olsa da Bitcoin para biriminde enflasyonun oluşmasını engellemektedir.

Report this wiki page